Games

15 Best Fallout 4 Survival Modes For More Immersive Experience

Overleven in de post-apocalyptische woestenij is een van de fundamentele concepten van de Fallout-franchise.

Er zijn niet genoeg proviand, er zijn enorme bestraalde beesten die je proberen te bereiken, en bijna iedereen die je ontmoet probeert je te doden of zal binnenkort worden gedood.

Maar als je er eenmaal achter bent, is Fallout 4 meer een vernietigende kracht, die iedereen opblaast in het belang van je partij en je idealen – en in het belang van het vinden van je zoon.

Als je je niet hebt aangemeld voor deze actievolle machtsfantasie, biedt Bethesda je een overlevingsmodus waarin je al die dingen kunt doen, behalve hydrateren, voeden en gezond blijven.

Het is zeker een stap in de goede richting, maar is het genoeg?

Of u nu op zoek bent naar een kleine verbetering of een volledig herontworpen overlevingservaring, iets krabbelt in onze onderstaande rangschikking.

15. Niet-levensondersteunende munitie

Markeer deze modus.

Een van de moeilijkste taken in Fallout 4 Survival Mode is het beheer van middelen in het algemeen en munitie in het bijzonder, omdat het vrij moeilijk is.

Is het niet genoeg om ze niet te vinden? Weegt het een ton?

 

Als je op dezelfde golflengte zit als ik, zal de KataPUMB-Modder je alles over je vertellen.

Op deze manier heeft uw munitie gewoon geen gewicht en kunt u zoveel toevoegen als u wilt.

14. Overlevingscabine

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-853.jpeg

Markeer deze modus.

De wijze van overleven is de ernst van de woestenij en de botsing met de natuurlijke uitdagingen waar onze maatschappij ons voor beschermt.

Het is echter altijd leuk om een pauze in te lassen, na te denken over hoe ver we zijn gekomen en de volgende stap te plannen.

 

Om een idyllische plek voor dergelijke activiteiten te creëren, presenteert de gebruiker van NexusMods Worldgonwmad1 een prachtige lodge aan de rivier voor alle jagers en verzamelaars.

13. Realistische Overlevingsschade

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-854.jpeg

Markeer deze modus.

 

In de Survival Mode breken vijanden gemakkelijk in stukken door de toegenomen schade.

Zijn fragiele sterfelijke lichaam, dat nu fysiologische behoeften heeft, past gewoonweg niet bij hem.

De DarthBDaman modder besloot dat ze het beu waren om door jagers rondgeduwd te worden, dus creëerde hij deze mod, die de schade aan de spelers corrigeert op basis van het type klap dat je van vijanden krijgt.

Dat maakt het spel zeker wat makkelijker. Maar het is ook veel doordringender, en vijanden zullen zich niet langer voelen als sponzen die volledige schade aanrichten.

12. Hydraulische overlevingsdranken

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-855.jpeg

Markeer deze modus.

Een van de grootste mythes over koffie en dranken zoals cola is dat ze je niet kunnen hydrateren vanwege de diuretische eigenschappen van cafeïne.

Je kunt in het spel zien dat Nuka-Cola niet effectief is in het lessen van je dorst.

Het feit is dat je veel meer cafeïne nodig hebt om je te ontdoen van alle vloeistoffen die je inslikt, wat betekent dat deze dingen je gehydrateerd houden!

Nu, dankzij 3VegasModder343, is de bug gerepareerd in de overlevingsmodus van Fallout 4.

Alle Nuka-Cola, Vim en bierproducten zullen u effectief hydrateren – zelfs als u in het echte leven helemaal niet gehydrateerd bent met bier.

Maar nu zal het makkelijker voor u zijn om niet te worden beef jerky onder de Commonwealth zon.

11. Zonvriendelijke chemie voor overleven

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-856.jpeg

 

Markeer deze modus.

Over slikken gesproken, wanneer heb je voor het laatst chemicaliën in de overlevingsmodus gebruikt?

De gebruiker van NexusMod’s MadMAX713 vermoedt dat het lang geleden is, en wordt ervan beschuldigd deze elementen te negeren.

Om dit te verhelpen hebben ze betere roosters en texturen toegevoegd aan alle chemicaliën, zodat je je verplicht voelt om ze te gebruiken, wat je duiken zal verbeteren.

 

De Schepper heeft ook nieuwe chemicaliën aan het mengsel toegevoegd.

Deze omvatten het serum dat alle kruidenchemicaliën en hun effecten mengt, en MRE dat je kan genezen, je herstelpercentage kan verhogen en vermoeidheid kan verlichten.

10. Overlevingspensioen

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-857.jpeg

Markeer deze modus.

 

Maar het verbeteren van het overlevingsaspect van het spel gaat niet alleen over gamemechanica en schadeberekening, het gaat ook over jezelf onderdompelen in het spel en het beleven van de overlevingsfantasie.

Hiervoor bieden wij 12 nieuwe outfits en diverse accessoires aan, die allemaal voldoen aan de esthetische en overlevingsbehoeften van de expert.

Word een van de meest stereotiepe overlevenden van de popcultuur, van de zombiehacker tot de voormalige militaire overlevende met meer dan 20 compartimenten in zijn broek en kogels die aan zijn borst hangen.

9. Overlevingszakken

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-858.jpeg

 

Markeer deze modus.

Dezelfde modelbouwer heeft een collectie rugzakken en sporttassen bedacht die je Sole Survivor kan maken zodat je in al hun spullen kunt duiken.

Neem een van die tassen, een geruit hemd, een spijkerbroek en een jonge metgezel en je speelt weer als laatste van ons.

 

8. Eerste hulp voor overleven

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-859.jpeg

Markeer deze modus.

Mijn favoriete survival mods zijn de mods die nieuwe behoeften en spannende uitdagingen in het spel brengen.

Iedereen kan vijanden tien keer sterker doden, maar niet iedereen kan je letterlijk kwetsbaarder maken.

 

Een van die modules is de GhostFC3S Survival First Aid, die letsel- en bloedingsmechanismen aan het spel toevoegt.

Elke keer dat je wordt neergeschoten of gestoken, bloedt hij tot hij wordt behandeld met een tourniquet en andere hulpmiddelen.

Als verdere waarschuwing heeft de Schepper ook de stimpacks zo sterk ingekrompen dat ze vrijwel nutteloos zijn. Het beheren van voorraden en nauwelijks schrapen, dat is het leven van een overlevingskunstenaar.

7. Overlevingsgadget

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-860.jpeg

 

Markeer deze modus.

Als je in plaats van het spel in zijn geheel te veranderen, gewoon op zoek bent naar een aantal LQL verbeteringen voor survival mode, moet je de Neanka Moderator Survival Statistics Widget krijgen.

Deze add-on maakt het gemakkelijk om omstandigheden zoals honger, vochtigheid, vermoeidheid en zelfs cafeïne niveaus te controleren door gekleurde banden toe te voegen aan de HUD om aan uw wensen te voldoen.

6. Metro Redux – snelle duik om te overleven

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-861.jpeg

 

Markeer deze modus.

De vanille-instellingen in Fallout 4’s Survival Mode proberen het spel spannender en uitdagender te maken door snelle bewegingen volledig te elimineren.

Zolang hij in het begin normaal en dandy kan zijn, zul je merken dat hij vrij snel veroudert.

Als u niet de kant van de Brotherhood of Steel wilt kiezen om zijn duizeligheid te verlichten, kunt u deze modus bekijken in GorillaTamer.

Eenmaal geïnstalleerd heeft u toegang tot een ondergronds spoorwegtunnelsysteem waarmee u vele punten in het Gemenebest kunt bereiken.

5. Inzameling van overlevingsuitrusting

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-862.jpeg

 

Markeer deze modus.

Hoewel de meeste Fallout 4 mods die compatibel zijn met de beruchte CBBE Bodyslide ontworpen zijn om je karakter zo sexy mogelijk te maken, ontbreken ze vaak in de duiksectie.

In het besef dat je met duimvormige kleding normaal gesproken niet kunt overleven, heeft Modder Erwin nieuwe -outfits toegevoegd die er ontspannen uit moeten zien, maar toch de tekenen van slijtage vertonen die het leven in post-apocalyptisch Amerika met zich meebrengt.

 

Deze outfits bieden ook weerstand en voordelen voor uw overlevingsvaardigheden, zoals het dragen van meer gewicht op uw kleding met een rugzak. Je ziet er bloederig, vies en bezweet uit – maar tegelijkertijd voorbereid.

4. Rescue Survival – Reddingsset met Holle Strips

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-863.jpeg

Markeer deze modus.

 

De besparing op de overlevingsmodus is alleen mogelijk als u in een veilig bed slaapt.

Het is een manier om het spel moeilijker te maken en ook om te voorkomen dat spelers simpelweg gered worden van een bergopwaarts gevecht en er terug naartoe gaan als ze falen.

Hoewel het berucht effectief en indringend is, zijn er situaties waarin het essentieel is om geld te besparen, maar het dichtstbijzijnde bed ligt op 20 km afstand.

Dankzij de Deez-Modder kunt u nu speciale holocassettes vinden die in het hele Gemenebest te vinden zijn en die u in staat stellen om één keer te sparen, waar u ook bent, en ze vervolgens te consumeren.

Het werkt net als de inktpatronen in het originele Resident Evil. En het is mijn favoriete geavanceerde levensinstandhoudingssysteem.

3. Overlevingstent – Uitgebalanceerde besparingen voor overlevenden

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-864.jpeg

 

Markeer deze modus.

Maar ik kan het niet helpen dat ik me realiseer hoeveel spannender en interessanter het is om een tent te bouwen en erin te slapen zodat je kunt ontsnappen.

Deze optie werd voorgesteld door moderator ScottiDoesCnow, die een tent toevoegde aan Fallout 4.

Ze kunnen wegwerp- of recyclebaar zijn, maar ze hebben verschillende materiaaleisen en natuurlijk verschillende gewichten.

De tenten zelf zijn esthetisch aantrekkelijk en ondanks hun ietwat moderne uitstraling voelen ze zich thuis in het Gemenebest.

2. Flitsende JoeR vereist 2 extra’s – instelbare overlevingsmodus

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-865.jpeg

 

Markeer deze modus.

Hoewel Fallout 4’s Survival Mode een eenvoudige en makkelijke manier is om het overleven in de woestijn te ervaren, is het niet noodzakelijkerwijs de meest opwindende optie.

Modder JoeR bewijst dit door de introductie van een nieuwe herlaadbare versie van de Advanced Needs Mode.

Met deze add-on kunt u bijna alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van fysiologische behoeften aanpassen, en dat alles met het gemak van uw gebruikelijke opslag.

 

Blootstelling aan straling, immuundeficiëntie, de mogelijkheid van voedselvergiftiging en zelfs de menstruatiecyclus zijn slechts enkele van de nieuwe problemen die je enige overlevende te wachten staan.

1. Vorstoverlevingssimulator

https://game-leaks.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-866.jpeg

 

Markeer deze modus.

Het meest verbazingwekkende en uitgebreide overlevingsmodel tot nu toe is FROST, een complete gameplay-revisie die is ontworpen om van Fallout 4 een compleet ander spel te maken dat plaatsvindt direct nadat de bommen zijn gedropt.

Alle NPC’s en vanille quests worden vervangen door de koude en meedogenloze wereld van de nucleaire winter, waar het simpelweg je belangrijkste taak is om te overleven, de ruïnes van de eens zo verbazingwekkende samenleving te verkennen en hun legendes te onthullen door middel van visuele verhalen,

Er is een wrede wereld daarbuiten, en je bent op je eigen zoektocht om die te overleven.

 fallout 4 survival mod guide,fallout 4 upcoming mods,fallout 4 survival conversion,modding fallout 4,fallout 4 winter survival,fallout 4 mods steam,fallout 4 mods pc,fallout 4 frostfall

Related posts
Games

Twitter permanently suspends Donald Trump’s social network account

Games

Yu-Gi-Oh! Duel Links Forbidden/Limited Cards (2021) – Full card banlist and how it works

Games

How to improve your Skill Rating in Overwatch Competitive Play

Games

Top 20 Best Dragon Quest Games Of All Time (Ranked & Reviewed)